Nieuwe patiënten

Vanaf 8 januari starten wij met het inschrijven van nieuwe patiënten vanaf de wachtlijst. Mocht u nog niet op de wachtlijst staan, maar wilt u wel graag patiënt bij ons worden. Dan schrijven we u uiteraard bij op de wachtlijst. Wij kunnen u helaas geen indicatie geven van de wachttijd. Vindt u dat geen probleem? Dan ontvangen wij graag een e-mail van u met uw contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer) en schrijven wij u in voor de wachtlijst. U kunt uw email sturen naar info@tandartspraktijkbedum.nl

Intakeafspraak
De intakeafspraak is een afspraak c.q. kennismaking met een van onze tandartsen. Uw persoonsgegevens worden dan gecontroleerd en bijzonderheden met betrekking tot uw gezondheid en eventueel medicijngebruik worden besproken. Tijdens de intakeafspraak beoordeelt de tandarts de algemene staat van uw gebit soms ondersteund met foto’s, om een inschatting te maken betreffende de benodigde tijd voor de eventuele behandeling volgend op het intakegesprek.

Wanneer u op dit moment nog bij een andere tandartspraktijk staat ingeschreven, bent u bij een pijnklacht nog aangewezen op deze praktijk. Na de intakeafspraak, als we alles omtrent uw mondgezondheid weten en u als patiënt bij ons bent ingeschreven, kunt u zich voor een pijnklacht bij ons melden.

Eerste behandelafspraak
Na de intakeafspraak wordt een afspraak met u gemaakt voor een eventuele eerste behandeling. Noodzakelijke of door u gewenste behandelingen worden met u besproken en wanneer de kosten €250 of meer bedragen, wordt een begroting voor u opgesteld. Daarnaast zal -bij meer uitgebreide behandelingen- de tandarts met u meedenken over de voor u meest gunstige en verstandige planning van deze behandelingen.