Klikgebit

Prothesewerk en Implantologie:

Voor een nieuwe prothese, een nieuw klikgebit, een nieuwe frameprothese of een nieuw plaatje kunt u hier terecht zonder tussenkomst van het ziekenhuis of een externe tandtechnisch laboratorium.

Sinds kort is er bij ons een bijzondere samenwerking met tandtechnicus Henk van Dijk van Ttl Oosterwijk: Uw (klik)gebit wordt van begin tot eind vervaardigd onder toeziend oog van zowel de tandarts (Conradie) die uw implantaten plaatst, als de tandtechnicus (Van Dijk) die uw nieuwe gebitsprothese vervaardigt. De grote meerwaarde hiervan is dat het gebit optimaal kan worden afgestemd op ‘het gezicht’ waarbij het past. Op de vrijdagochtend kunt u nu hier terecht voor zo’n gezamenlijke behandeling, uitsluitend op afspraak. De wachttijden zijn vrij kort.

Gedurende vele jaren heeft Henk van Dijk alle prothesewerk voor de faculteit tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen vervaardigd. Sinds enige jaren heeft hij tevens een nauwe samenwerking met de afdelingen Mond- Kaak- Aangezichtschirurgie (MKA) en het Centrum Bijzondere Tandheelkunde (CBT) bij het Martini Ziekenhuis in Groningen.

Henk van Dijk is inmiddels een gezochte spreker bij cursussen over gebitsprotheses in Europa, China en Amerika.

Uw gebitsprothese wordt met de grootst mogelijke zorg vervaardigd. Daarvoor zijn in de regel 5 afspraken nodig van begin tot eind.

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie?
Neem dan gerust contact op voor een informatief gesprek, 050-3012337. Ook kunt u een e-mail sturen door hier te klikken.

henk-van-dijk

Henk van Dijk