Vacature tandartsassistent

Tandartspraktijk Bedum is een prachtige moderne praktijk met goede zorg en respect voor al haar patiënten. Een bedrijf waar professie en passie samenkomen rondom de patiënt en zijn verankerd in een betrokken team.

Ons team bestaat uit praktijkhouder en tandarts Charl Conradie, vijf tandartsen, praktijkmanager, officemanager, vier preventie-assistenten, acht tandartsassistenten en twee facilitair medewerkers.

En … wij zoeken nog een tandartsassistent voor 2 – 4 dagen per week / 18 – 36 uren per week .

Maak jij ons team compleet?

Met het team werk je nauw samen om de beste tandheelkundige zorg aan onze patiënten te geven. Jouw rol als assistent, rechterhand van de tandarts en aanspreekpunt voor patiënten is onmisbaar. En ook achter de schermen zorg jij, samen met jouw collega’s, dat alle processen binnen de praktijk soepel verlopen.

Functie-eisen

  • Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig
  • Je bent flexibel en stressbestendig
  • Je hebt oog voor de behoefte van de patiënt
  • Je draagt bij aan een positieve en professionele werksfeer
  • Je hebt ervaring als tandartsassistent of bent bereid om scholing te volgen
  • Start december 2023 / januari 2024

Aanbod
Wij bieden een gevarieerde baan op 10 autominuten van Groningen · werkdagen in overleg · marktconform salaris · reiskostenvergoeding · ruime verlofregeling · 8% vakantiegeld · goede pensioenregeling · fijne en professionele werkplek · gezellig en dynamisch team · tandheelkundige behandelingen deels inbegrepen · fruit op de zaak

Contact
Past bovenstaande bij jou en wil jij ook, net als wij, elke dag met plezier naar je werk?
Laat je contactgegevens achter!

Sollicitatie formulier