Vanwege een carrièremove van een gewaardeerde collega, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:

Tandartsassistent (allround)
– 27 uur per week –

Tandartspraktijk Bedum is een prachtige praktijk met goede zorg en respect voor alle patiënten. Een bedrijf waar professie en passie samenkomen rondom de patiënt en zijn verankerd in een betrokken team.

Het team van Tandartspraktijk Bedum bestaat uit praktijkhouder en tandarts Charl Conradie, vijf tandartsen, praktijkmanager, officemanager, twee preventie-assistenten, negen tandartsassistenten en een huishoudelijke medewerker.

Functie-eisen
– Je werkt zorgvuldig en zelfstandig
– Je bent flexibel en dienstverlenend
– Je hebt oog voor de behoefte van de patiënt
– Je bezit een diploma en/of hebt ervaring in een tandartspraktijk
– Start half augustus 2022

Aanbod
Wij bieden een gevarieerde baan op 10 autominuten van Groningen, werkdagen in overleg, salariëring volgens KNMT-salarisschalen en bovenal een fijne en professionele werkplek in ons gezellige en dynamische team.

Contact
Past bovenstaande bij jou en wil jij ook, net als wij, elke dag met plezier naar je werk?
Neem dan contact op via praktijkmanager@tandartspraktijkbedum.nl of telefonisch met praktijkmanager Marijke Kamphuis op 0648388730. Dit mailadres en telefoonnummer kun je ook gebruiken als je behoefte hebt aan meer informatie.